Curs video Freelancing

Curs Video de Freelancing – Cum să te lansezi ca freelancer

Te-ai săturat de programul zilnic de muncă și de salariul care de abia îți ajunge de la o lună la alta?
Vrei să scapi de mersul la birou și de șefi?

Vrei să lucrezi independent?
Să-ți alegi singur clienții și proiectele care îți plac și să-ți faci singur regulile?

Acum ai această ocazie!

În decembrie anul trecut, am susținut un training de o zi, la Școala House of Ads, în București, fix pe tema asta: cum te lansezi ca freelancer?

A fost un training special, pentru cei ce vor să înceapă să lucreze în digital marketing, ca freelanceri sau chiar să-și înființeze o agenție.

Am avut onoarea să susțin acest training pentru elevii din școală, deoarece sunt fondator al unei agenții de digital marketing. Iar ca freelancer, am propriile proiecte și colaborez cu diferite companii pe marketing de peste un deceniu.

Experiența relevantă pe care o am în domeniu nu a fost însă căpătată peste noapte. Când am început eu, am prins primii clienți pe una din platformele de profil, freelancer.com. Mi-a luat ceva timp până să înțeleg cum funcționează lucrurile. Am pornit de la un proiect de 300 de lei pe lună. Și a durat ani de zile până am ajuns să lucrez atât de eficient cum o fac azi. Ani de zile de muncă, educație și investiții.

Din 2020 am fondat agenția de digital marketing și de atunci am generat încasări anuale de peste 50.000 euro din această activitate. Și am documentat tot acest proces, așa încât tot mai mulți oameni să aibă acces la strategiile și informațiile care m-au dus pe mine aici.

Durează foarte mulț să înveți toate aceste informații singur:

 • aspectele legale și contabile care să te ajută să-ți faci afacerea să meargă bine
 • strategii despre cum să-ți faci prețul
 • diferite metode să prinzi clienți
 • cum să îți faci ofertele
 • cum să prezinți și să prestezi serviciile

Acum, tu poți învăța mult mai rapid toate aceste informații. Și ai exemple din piața reală, despre cum să aplici toate informațiile, prin exerciții practice pas cu pas. Iată de ce!

Acel training a fost atât de apreciat, încât i-am rugat pe băieții de la producție, care îl filmau în timp ce predam, să prelucreze filmarea și să o adapteze pentru un curs video de freelancing. Am vrut să ofer acces cât mai facil și accesibil la toate aceste informații pe care le-am strâns și aplicat în toți anii de experiență.

Așa a luat naștere acest Curs Video de Freelancing – despre cum să te lansezi ca freelancer

Primul nostru curs înregistrat. Un curs complet, de 4 ore, cu 6 module, în care poți să înveți despre:

 1. cum să identifici ceea ce îți place să faci și să-ți transformi pasiunea într-o afacere
 2. cum să prinzi mai mulți clienți printr-o ofertă de nerefuzat
 3. cum să îți stabilești prețurile serviciilor tale, ca să fii profitabil
 4. cum te promovezi în online, fără investiții în reclame, pentru a atrage clienți organic
 5. cum să administrezi banii și cum să-ți optimizezi din punct de vedere al taxelor firma – ai un contabil expert care îți explică ce tip de societate e mai avantajoasă și ce taxe se plătesc pe fiecare
 6. cum să îți investești banii așa încât să începi să câștigi venituri pasive, fără să mai muncești și să poți ajunge independnent financiar

Cumpără cursul nostru de Freelancing!

Învață cum să face bani din pasiunea ta și cum să ajungi independent. Te costă doar 195€ și primești valoare de minim 1000€: 6 module video (4 ore total), Q&A LIVE și un Framework Personalizat cu program, activități și etape specifice pentru a te lansa ca freelancer.
Click pe butonul din dreapta și îți voi oferi toate detaliile!

Cursul a fost un real succes, încă de când am filmat. Am primit numai feedback-uri pozitive despre cât de valoros a fost. Și toți cei prezenți au avut o mulțime de întrebări, mai ales la exercițiile pe care le-am făcut în cadrul cursului.

Iată doar câteva dintre părerile participanților:

Cursul a fost filmat în timp ce noi realizam training-ul LIVE cu participanții, ceea ce oferă o perspectivă foarte practică.

Apar o mulțime de întrebări și interacțiuni din partea celor din sală. Și fiecare întrebare a primit răspuns și rezolvare practică, prin exemple și exerciții.

Practic, ai inclus în curs și un Q&A LIVE și o mulțime de exemple de la oameni care deja fac business și activează ca freelanceri.

Cheia Educației e mereu PUNEREA ÎN PRACTICĂ. Iar în acest curs o să vezi o mulțime de intervenții utile din partea participanților și exerciții prin care am pus în practică ceea ce întrebau, pentru a le arăta în mod real soluția.

Așadar, avem un prim curs de freelancing mult mai practic decât obișnuiești să vezi pe platformele online.

Nu ai doar o înlănțuire de videoclipuri teoretice. Ci un adevărat dialog între experți din piață.

Dacă vrei să te lansezi ca freelancer și nu știi de unde să începi, acest curs are toate răspunsurile de care ai nevoie. Tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia lui este să ne scrii aici sau pe Facebook.

Cursul este la un preț super accesibil. Te costă doar 195 euro, iar plata se face pe baza unei facturi.
După confirmare, primești link-ul către cursul complet, unde poți să vizualizezi și să descarci informațiile în calculator, pentru a avea acces la el oricând îți dorești.


Cumpără cursul nostru de Freelancing!

Învață cum să face bani din pasiunea ta și cum să ajungi independent. Te costă doar 195€ și primești valoare de minim 1000€. Click pe butonul din dreapta și îți voi oferi toate detaliile!

De ce acest curs este o investiție reușită pentru tine?

 • El este un curs format dintr-un training LIVE susținut cu oameni în sală, pentru care s-au plătit 1000 EURO. Deci, informațiile pe care tu urmează să le primești valorează cel puțin de 5 ori mai mult decât urmează să plătești tu.
 • Primești și un BONUS: un framework personalizat – cu programul meu zilnic, pe care l-am aplicat între 2020 și 2022 pentru a ajunge să generez peste 5000 euro lunar încasări. Pașii concreți, activitățile pe fiecare pas și orele petrecute pe ele.
 • Ai acces direct la un pachet de cursuri prin care eu însumi am trecut pentru a ajunge să am succes ca freelancer – toate resursele din acele cursuri sunt explicate și aplicate practic în exerciții – le ai în filmare. Doar acele informații valorează singure peste 1000 euro.

  Așadar, poți beneficia de peste 2000 de euro valoare, plătind doar 195 euro.
  Și poți avea acces LIFETIME la curs, deoarece îl poți descărca în calculatorul tău.

  Ce pierzi dacă nu cumperi acest curs?
  Cu siguranță vei pierde TIMP. Toți acei ani în care m-am chinuit singur pentru a căpăta informațiile din acest curs…. va trebui să treci și tu prin ei.
  Cu siguranță valorează mai mult decât 200 euro pe care ai putea să-i dai pe un curs de freelancing, care să te învețe ce ai de făcut să lucrezi mai eficient.

  Și cel mai probabil vei pierde și BANI. Pentru că, neștiind să-ți faci prețurile corect și să ajungi la clienții care trebuie, o să începi la fel ca mine… să lucrezi pe câteva sute de lei. Iar asta, pe termen lung te va duce într-un punct mort: mulți clienți cu proiecte ieftine, pentru că ai nevoie de bani. Ceea ce înseamnă multă muncă și bani puțini.

  Vrei și tu să-ți pierzi BANII și TIMPUL încercând de unul singur la nesfârșit?
  Sau vrei să faci lucrurile mai structurat, cu mai multă claritate și să ai o strategie care să te ajute să începi să câștigi mai rapid bani și timp pentru tine?

  Tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia acestui curs de freelancing este să ne scrii aici sau pe Facebook.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *